TA’LIM JARAYONIDA O‘SMIRLAR DIQQATINING RIVOJLANISH XUSUSSIYATLARI - Karimov, Sardorbek Anvarjon o‘g‘li (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Mazkur ilmiy maqolada diqqatning muhim jarayon bo‘lib, inson psixologik jarayonlarining barcha faoliyatlarida ishtirok etishi haqida ma’lumot berilgan. Eng sodda faoliyatdan tortib eng murakkab faoliyatni ham diqqatning ishtirokisiz bajarish mutlaqo mumkin emas. Shuning uchun diqqatning inson hayotidagi roli benihoya kattadir.