КАРТОШКА (SOLANUM TUBEROSUM L.) ЎСИМЛИГИДАН IN VITRO УСУЛИДА МИКРО ТУГАНАКЛАР ОЛИШ ТЕХНОЛОГИЯСИ - Хазратов, Аббос Тўлқин ўғли (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
ушбу мақолада картошка (solanum tuberosum l.) ўсимлигидан in vitro усулида микро туганаклар олиш технологияси ҳақида илмий асосланган маълумотлар келтирилган. шунингдек мақолада суний озиқа муҳитлари ва уларнинг кимёвий таркиби тўҳғрисида илмий маълумотлар ёзилган.