ABDUG‘ANI ABDUVALIYEVNING “MARHUMNING MAKTUBI” QISSASIDA DAVR VA INSON MUAMMOLARI - Baxriddinova, Muazzamxon Fazlitdin qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Maqolada Abdug‘ani Abduvaliyevning “Marhumning maktubi” qissasi, qissadagi davr va inson muammolari qalamga olingan. Bosh qahramon Jobirning xarakter xususiyatlariga alohida e’tibor qaratilgan.