O‘SMIR QIZLARDA BULLINGNING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Qaimova, Gulmira Uchqun qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Barkamol insonni tarbiyalash azal-azaldan xalqimizning ezgu orzusi, ijtimoiy hayotining muhim talabi va asosiy maqsadi, millat ma’naviyatining uzviy bir qismi bo‘lib kelgan. Bu g‘oya nafaqat alohida shaxslarni , balki butun xalqlarni yuksak taraqqiyot sari boshlagan, ularni ma’naviyat va ma’rifat sohasida ulkan yutuqlarga erishishga undagan.