TA’LIM SIFATINI BAHOLASH SOHASIDAGI XALQARO TADQIQOTLARNING MUHIM JIHATLARI - Rasulova, Gulnozaxon Azamovna (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Maqolada ta’lim sifatini baholash sohasidagi xalqaro tadqiqotlardan PISA tadqiqoti va Singapur matematikasining muhim jihatlari yoritilgan.