AHOLINING TURMUSH DARAJASINI BAHOLASH VA IQTISODIY O‘SISH - Tursunov, Farxod Baxodir o‘g‘li (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Ehtiyojmand oilalarga moddiy jihatdan qo‘llab quvvatlash, aholini turli qatlamlarini ijtimoiy himoya qilish, yoshlar bandligini ta’minlash uchun bugungi kunda jamiyatning turli bo‘g‘inlari birgalikda harakat qilmoqda.