QAMASHI TUMANINING GEOLOGIK TUZILISHI VA RELYEFI - Yo‘ldashov , Davronbek Arziqul o‘g‘li (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Maqolada Qamashi tumanini ma’lum geologik vaqt davomida rivojlanish tarixi, geologik hosilalarning rivojlanishi va ro‘y bergan burmalanishlari tahlil qilingan.