HADIS ILMIDA “AMIR AL-MOʻMINIYN” - Xojiqurbonova, Shahrizoda Shuxrat qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Imom Buxoriy tug‘ilgan Buxoro shahri va uni ilmga da’vat qilgan ota-onasi, ustozlari va ularning hayoti. Ilm o‘rganish yo‘lida qilgan mehnatlari va yozgan kitoblari haqida so‘z yuritamiz.