OMONQORA (QORAQOVUQ) – (UNGERNIA) DORIVOR O‘SIMLIGINING BOTANIK TAVSIFI, DORIVORLIK XUSUSIYATLARI VA GENETIK O‘ZGARUVCHANLIGI - O‘razboyeva, Malohat Shodiyor qizi; Mamatqulova, Iroda Ergashevna (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Ilmiy tibbiyotda galantamin alkaloidining bromgidrat tuzi miasteniya (muskullarning patologik kuchsizlanishi yoki soxta falajlik), miopatiya (muskullarning kichrayishi va asta-sekin quvvatsizlana borishi), poliomiyelit asoratlari hamda polinevrit, radikulit kasalliklarini davolash uchun, shuningdek nervlarning shikastlanishida qo‘llaniladi.