O‘ZBEKISTONDA ZIYORAT TURIZMI RIVOJLANISHI VA UNING AHAMIYATI - Toshboyev, Salim Alisherovic (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
ushbu maqolada O‘zbekistonda ziyorat turizmi rivojlanishi uchun yaratilayotgan shart-sharoitlar hamda bu sohasi istiqboliga doir qabul qilingan qonuniy-me’yoriy hujjatlar haqida yoritilgan, shuningdek, ziyorat turizmining mamlakat rivojidagi o‘rni va ahamiyati batafsil tahlil qilingan.