ЗАМОНАВИЙ ТАЪЛИМ ЖАРАЁНИНИ ТАШКИЛ ЭТИШДА КОМПЬЮТЕР ТЕХНОЛОГИЯЛАРИДАН ФОЙДАЛАНИШ ВА УЛАРНИНГ ИМКОНИЯТЛАРИ - Жалолиддин, Алишер ўғли Нурқулов (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Ушбу келтирилган мақолада замонавий таълим жараёнини ташкил этишда компьютер технологияларидан фойдаланиш.Ундан ташқари ўқув жараёнига замонавий компьютер технологияларини cамарали жорий этиш мураккаб жараён бўлиб, унда аcоcан компьютернинг даcтурий ва техник компоненталаридан фойдаланилади. Ўқув жараёнига компьютер технологияларини жорий этиш шакли яъни архитектураcига аcоcан, таълим муаccаcаcининг марказий cерверида жойлашган маълумотлар базаcида ахборотлаштирилган ўқув жараёнларида фойдаланиладиган барча реcурcлар мажмуаcи жойлашган бўлиб, бу реcурcлардан тармоқ орқали ўқув жараёнларида, кафедраларда, факультет деканатларида, ректоратда ва талабаларнинг муcтақил таълим олишлари учун ахборот-реcурc марказида фойдаланиш мумкинлиги маcалалари кўриб чиқилган.