КОМБИНАТОРИКАДА МАТЕМАТИК ИНДУКЦИЯ УСУЛЛАРИ - Жалолиддин, Алишер ўғли Нурқулов (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Мақолада комбинаторикада математик индукция усуллари фойдаланиш масалалари кўриб чиқилган.Бундан ташқари математик индукция методи ёрдамида исботланиши мумкин бўлган баъзи бир комбинаторик масалалар ҳақида ҳам тушунчалар берилган.