ЯНГИ ПЕДАГОГИК ТЕХНОЛОГИЯЛАРДАН ФОЙДАЛАНГАН ҲОЛДА ТАЛАБАЛАРНИНГ БИЛИМЛАРИНИ ОШИРИШ ТИЗИМИ ВА УНИНГ САМАРАДОРЛИК ДАРАЖАСИ - Жалолиддин, Алишер ўғли Нурқулов (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Мақолада ўқув жараёнида янги педагогик технологиялардан фойдаланган ҳолда талабаларнинг билимларини ошириш тизими ва унинг самарадорлик даражаси фойдаланиш масалалари кўриб чиқилган.