ILMIY TADQIQOT VA INNOVATSION MARKAZLARNI LOYIHALASH VA QURISHNING BUGUNGI KUNDAGI AHAMIYATLI TALABLARI VA QONUNIYATLARINI SHAKLLLANTIRISH - Matjanov, Orazmed Kamiljanovich; Xasanov, Azamat Azatovich; Boltabayev, Po‘lat Yuldashevich (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Ilmiy tadqiqot va innovatsion markazlar binolari arxitekturasini shakllantirish qonuniyatlari va tamoyillarini ishlab chiqish haqida fikrlar bayon etilgan.