MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNING MILLIY QADRIYATLAR RUHIDA KAMOL TOPISHIDA XALQ O‘YINLARINING PEDAGOGIK AHAMIYATI - Azimova, Z.; To‘xtasinova, F. (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Mazkur maqolada Maktabgacha yoshdagi bolalarning milliy qadriyatlar ruhida kamol topishida xalq o‘yinlarining pedagogik ahamiyati va unga qaratilgan muammolarga yechim topilgan