O‘ZBEK XALQ AMALIY SAN’ATI ORQALI O‘QUVCHILARDA MILLIY IFTIXOR TUYG‘ULARINI SHAKLLANTIRISHDA USTOZ-SHOGIRD AN’ANALARINING O‘RNI - Doliyeva, Nafisa Valijonovna (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Ushbu maqolada o‘zbek xalq amaliy san’ati orqali o‘quvchilarda milliy iftixor tuyg‘ularini shakllantirishda ustoz-shogird an’analarining o‘rni haqida nazariy ma’lumotlar keltirgan.