TALABALAR IJODIY FAOLIYATNI BAJARISHDAGI SUBEKTIV BELGILARI - Artikov, Maqsud Baxadirovich (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Ijodiy faoliyat xususiyatlarini hisobga olib, talabalarning ijodiy fikrlashlari va ijodiy o‘ziga xos xususiyatilariga yechim topish, shu bilan birga ijodiy qobiliyatlarini shakllantirish hamda kimyoviy ijodkorlik tajribasidan kelib chiqib ijodiy faoliyatning o‘ziga xos xususiyatlari takomillashtiriladi.