TALABALARNING IJODIY FIKRLASH MUAMMOLARNI ANIQLASH QOBILIYATINI RIVOJLANTIRISH - Artikov, Maqsud Baxadirovich (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
O‘quvchilarning ijodiy faoliyatini tashkil etishdagi asosiy vazifalari kelib chiqib. talabalarning fikrlash qobiliyati. muammoning yechimiga bo‘lgan o‘ylash qobiliyati hamda ijodiy faoliyat tarkibiy qismlarini jamlagan holda o‘qituvchi va o‘quvchilarning o‘zaro hamkorligi taminlanadi.