UMUMIY O‘RTA TA’LIM MAKTABLARIDA TO‘YINGAN UGLEVODORODLAR MAVZUSINI PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALAR ASOSIDA O‘QITISH - Kabilova, Umida Rasuljan qizi; Yuldashova, Gulxumar Rustam qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Ta’lim muassasalari oldida jamiyat uchun komil insonlarni tarbiyalash vazifa bo‘lib, pеdagoglardan o‘quvchilarda fan bo‘yicha bilim va ko‘nikmalarni rivojlantirish talab etiladi. O‘quvchi yoshlarga to‘yingan uglevodorodlar mavzusini o‘qitishda uglevodorodlarni asosiy manbalarini tashkil qilishni zamonaviy usul va uslublar asosida bilim berish orqali o‘quvchilarga mavzu bo‘yicha ko‘nikmalarini shakllantirish imkoniyati yaratish vazifasi qo‘yiladi.