О‘ZBEKISTОNDA ZIYОRAT TURIZMINI RIVОJLANTIRISHDA MILLIY VA XALQARО INSTITUTSIОNAL INTEGRATSIОN JARAYОNLARNI TAKОMILLASHTIRISH YО‘LLARI - Mamanov, Muhammadamin Qulmirza o‘g‘li; Batirova, Nilufar (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Mazkur maqola jahonda yuqori sur’atlar bilan rivojlanib borayotgan turizm sohasini rivojlantirish mexanizmini takomillashtirish va ularning samarali faoliyatini yo‘lga qo‘yish usullarini tadqiq qilishga bag‘ishlangan. O‘zbekistonda jadal borayotgan bugungi integrasiylashuv jarayonlarida turizm sohasi rivojlantirishning mamlakat iqtisodiy o‘sish dinamikasiga ta’siri ham tahlil qilingan.