ǴAWASHA SORTLARÍNA MINERAL TÓGINLERDIŃ TÁSIRI - Djarasov, Aydos Djarasovich (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Biz bul maqalamızda azot, fosfor, kaliy tóginleri hám biostemulyatordıń ǵawasha sortlarına tásirin úyrenip shıǵamız. Sortlardaǵı bas paqal biyikligi hám górekler sanın (dana) salıstırıp kóremiz.