XIMIYADAN MÁSELELER SHESHIWDIŃ ÁHMIYETI - Artikov, Maqsud Baxadirovich; Jumanova, Surayyo Shomurodovna (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Ximiyalıq màselelerdi sheshiw ximiya pànin teoriyalıq bilim tiykarların iyelewdiń àhmiyetli principi. Bul jaslarda pikirlew qábiletin òsiriwde, olardıń teoriyalıq bilim hàm tùsiniklerdi bekkemlewde hàm bul bilimlerdi àmelde izertleniwde àhmiyetli rol oynaydı.