LOKLI MINIATYURA SAN’ATINING SHAKLLANISH TARIXI VA O‘ZIGA XOS BADIIY USLUBI - Qarshiyeva, Dilshoda Yalgash qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Ushbu maqolada lokli miniatyura san’atining shakllanish tarixi va o‘ziga xos badiiy uslubi, miniatyuraning o‘qitilishining hozirgi holati, rivojlanishi haqida nazariy ma’lumot keltrilgan.