RESPUBLIKAMIZNING JANUBIY-G‘ARBIY VILOYATLARIDA QORAMOLLAR VA PARRANDALAR GELMINTOZLARINING EPIZOOTOLOGIYASI - Akramov, Komiljon Shuhrat o‘g‘li; Meyliyev, Salohiddin Salim o‘g‘li (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Ushbu maqolada Respublikamizning o‘ziga xos geografik-iqlim xususiyatlariga ega bo‘lgan Buxoro va Navoiy viloyatlarida chorva hayvonlari – qoramol va parranda (tovuq)larning gelmintozlari va ularning tarqalish darajasi bo‘yicha ma’lumotlar keltirilgan.