INTIZOMIY JAZO OLGAN ISHCHI-XODIMNI RAG‘BATLANTIRISH - Ramazonov, Temurbek Farxod o‘g‘li (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Ushbu maqolada davlat muassasalarida ishlab, intizomiy jazo olgan ishchi-xodimning rag‘batlantirish olish yoki olmasligiga huquqiy baho berilib, qisqacha tahlil qilingan.