TA’LIM SAMARADORLIGINI OSHIRISHDA O‘YINLARNING ROLI - Komilova, Sayyora Sayfitdinovna (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Maqolada bugungi kunda maktabning asosiy vazifalaridan biri o‘quvchilarni tarbiyalash hamda jamiyatda o‘z o‘rnini topishga ko‘maklashish va unga yetarli darajada foyda beradigan bilimlar bilan qurollantirish bo‘yicha metodik tavsiya berilgan.