TIJORAT BANKLARIDA DEPOZIT OPERATSIYALARI AUDITINING NAZARIY ASOSLARI HAMDA YURITILISH TARTIBI - Umarov , Zafar Absamatovich; Muminova, Parvina Ilhomovna (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Ushbu maqolada ilm fan va raqamli iqtisodiyotni rivojlantirish maqsadida olib borilayotgan chora tadbirlar bo‘yicha aholining bank tizimi borasidagi bilimlarini rivojlantirish borasida tijorat banklarida deposit operatsiyalari auditining nazariy asoslari hamda deposit operatsiyalari auditini yuritilish tartibi haqida qisqacha asosiy ma’lumotlar berilgan.