MALAKAVIY AMALIYOT DAVRIDA AMALIYOTCHILARNING SINOV DARSLARINI BAHOLASHNING TAXMINIY MEZONLARI - Turakulova, Feruza Aminovna (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Mazkur maqolada malakaviy amaliyotlar davrida talabalar tomonidan tashkil etiladigan va o‘tkaziladigan sinov darslarini baholashning taxminiy mezonlari bayon etilgan.