ALKANLAR TEMASIN OQITIWDA INNOVACION TÁLIM TEXNOLOGIYALARINAN PAYDALANIW - Kalibaeva, Sárbinaz Ońǵarbayevna (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Alkanlar temasın oqıtıwda innovacion texnologiyalar, pedogogikalıq hám axborot texnologiyalarinan paydalaniw ahmiyaetli masele esaplanadi.