OKSIKISLOTALAR TEMASIN OQITIWDA KLASTER USILINAN PAYDALANIW METODIKASI - Xamitova, Gulziba Shamshetdinovna (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Oqıwshılarda Oksikislotalar temasın oqıtıwda Klaster usılınan paydalanip bilim konlikpelerin asiriw.