VITAMINLARNI O‘SIMLIK HAYOTIDAGI AHAMIYATI VA VITAMIN SAQLAYDIGAN DORIVOR O‘SIMLIKLAR - Jaloldinova, Madina Mirodil qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Maqolada vitaminlarni o‘simlik hayotidagi ahamiyati va vitamin saqlaydigan dorivor o‘simliklar haqida fikrlar bayon etilgan.