МУБОРАК ТУМАНИ СУҒОРИЛАДИГАН ТУПРОҚЛАРИНИНГ АГРОКИМЁВИЙ ВА ЭКОЛОГИК ХОЛАТИ - Низамов, Собиржон Аълаевич; Рисқиева, Хуршида Турсуновна; Кўзиев, Жохонгир Мадаминович; Мирсодиқов, Миразиз Мирвохидович (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Мақолада кадмий элементининг Қашқадарё вилояти Муборак туманининг тақир-ўтлоқи ҳамда ўтлоқи тупроқларида тўпланиши, рухсат этилган меъёрлардан ортиб бориши келтирилган.