YOSHLARNI SAN’ATGA CHORLAYMIZ - Qobilova, Ziyodaxon (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Ushbu maqolada muhtaram Prezidentimizning yoshlar ma’naviyatini yuksaltirish va ularning bo‘sh vaqtini mazmunli tashkil etish bo‘yicha 5 ta muhim tashabbusining birinchi yo‘nalishi, ya’ni musiqa madaniyatini musiqa maktablari va umumtalim maktablarida keng doirada shakllantirishga oid chora- tadbirlar ochib berilgan.