ZAMONAVIY DASTURLASH TILLARINING O‘RGANISHNING AHAMIYATI - Ergashev, Javlon Karimqul o‘g‘li; Asatov, Sardor Xayriddin o‘g‘li; Baxodirov, Zikirjon Ixtiyor o‘g‘li (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Ushbu maqolada zamonaviy dasturlash tillarining o‘rganishning ahamiyati haqida bo‘lib, zamonaviy dasturlash tillarini o‘rganish bo‘yicha tasniflanadi va umumiy o‘rta ta’lim maktablarida 9-sinf o‘quvchilari uchun ―Informatika va Axborot texnologiyalari fanidan o‘rganiladigan Python dasturlash tili inkoniyatlari yoritilgan.