QIZLARNI OILAVIY HAYOTGA TAYYORLASHDA MILLIY VA ZAMONAVIY TALABLAR UYG‘UNLIGI - Axmadjanova, Dildora Abbosxon qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Ushbu maqolada qizlarni oilaviy xayotga tayyorlashda milliy va zamonaviy talablar uyg‘unligi to‘g‘risida so‘z yuritiladi. Maqola talabga ko‘ra annotatsiya, kalit so‘zlar, kirish, asosiy qism, xulosa va foydalanilgan adabiyotlar ro‘yhatidan iborat.