CHET TILLARNI O‘QITISHDA PSIXO-IJTIMOIY OMILLAR - Oripova, Madinaxon Hakimjon qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Maqolada chet tillarni o‘qitishdagi psixo-ijtimoiy omillar to‘g‘risida ma’lumotlar bayon qilingan. Talaba(o‘quvchi)ning individual xususiyatlariga ko‘ra o‘qitish usullari va usullariga turlicha munosabatda bo‘lishlariga qarab yuzaga chiqadigan 6 ta unsur haqida batafsil tahlil qilingan.