ABDULLA QAHHOR ASARLARINING LEKSIK XUSUSIYATLARI - Isroilova, Hulkar Baxtiyor qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Mazkur maqolada Abdulla Qahhor hikoyalarining leksik xususiyatlari aks etgan. Hikoyalarda so‘z ma’nolarining ko‘chishi va usullari tahlil qilingan. Tilshunos olimlarning so‘z ma’nolarining ko‘chishi haqidagi fikrlari aks etgan.