MARKAZIY LIMIT TEOREMA O‘RINLI BO‘LADIGAN FUNKSIYALAR SINFI - Muxtorov, Ibrohim G‘aybulla o‘g‘li (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Bu ilmiy ishda bog‘liqli tasodifiy miqdorlar uchun markaziy limit teorema isbotladim.