SUVNI ASRANG! SUV- HAYOT MANBAIDIR - Xoshimov, Ilhomjon Inomovich; Ismoilov, Sadirdin Isomiddinovich; Turdaliyeva, Sojidabonu Rafiqjon qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Suv tabiatning bebaho in’omidir, suvsiz yer yuzida hayot bo‘lmas edi. Olimlarning ko‘pchiligi ham ilk sodda organizmlar suvda paydo bo‘lganini tan olishadi. Suv bor ekan o‘simliklar dunyosi, hayvonot olami va biz insonlar tirikmiz.