EFFECTIVE WAYS OF TEACHING ENGLISH PRONUNCIATION - Sanakulova, Sarviniso Xamrakulovna (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Maqola ingliz tili darslarida talaffuz o‘qitish jarayonining ahamiyati va o‘quvchi hamda talaffuz o‘rtasidagi qiyinchiliklarni qiyinchiliklarni ijobiy natijalarga erishish usullarini yoritib beradi.