ZAMONAVIY AXBOROT TEXNOLOGIYALARIDAN TA`LIM TIZIMIDA FOYDALANISH IMKONIYATLARI - Umarov, Xusan Abduraximovich; Xolmatova, S.T (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Mazkur maqolada ta’lim tizimida raqamli texnologiyalardan foydalanish, samaradorlikga erishish uchun raqamli texnologiyalarni qanday qo‘llash mumkinligi atroflicha yoritib berilgan.