JANUBIY OROL BOYI IQLIM SHАROITI - Imanmurzaev , Аdilbek Qaldibaevich; Abdullaev , Tozabek Jumabay O‘g‘li (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Quyi amudaryo geografik okrugining iqlimi o‘zgarishi, hozirgi vaqtdagi iqlim ko‘rsatkichlari tahlil qilindi. Tanlangan meteostansiyalarda havo haroratari ko‘rsatkichlari analiz qilindi va baholandi.