ҚУЁН ГЎШТИНИНГ ВЕТЕРИНАРИЯ САНИТАРИЯ ЭКСПЕРТИЗАСИ - Хушназарова , Моҳигул Илхомовна; Расулов , Уткир Илашович (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ушбу мақолада қуён гўштини ветеринария санитария жиҳатдан истеъмолга яроқли ёки яроқсиз эканлигини оргонолептик ва лаборатория шароитида текшириш усуллари бўйича маълумотлар келтирилган.