JEK LONDONNING “HAYOT QONUNI ” HIKOYASIDA HAYOTGA MUHABBAT TALQINI - Muhammadjonova , Go‘zalxon Muhammadovna; Xomidova , Zeboxon G‘ayratjon qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Maqolada Jek Londonning hikoyalari tahlili misolida hayotga muhabbat, inson irodasining badiiy talqini masalalari tadqiq etilgan. Shuningdek, inson va tabiat kontekstida poetik tasvir tamoyillari o‘ganilgan.