KARNO SIKLI MAVZUSINI O‘QITISH METODIKASI - Tursunxo‘jayeva , Sug‘diyona Talantbek qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada aylanma jarayonlar, ularning turlari, Karno sikli, Karno siklidagi jarayonlar va ularda bajarilgan ish, Karno sikli uchun F.I.K haqida maʼlumotlar berilgan