“OMONGUL” QISSASI STRUKTURAL TAHLILI - Islomova, Begoyim Uktam qizi; Shofiyev, Obidjon (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada Salomat Vafoning “Omongul” qissasi struktural metod yordamida tahlil qilingan. Asar syujeti va qahramonlarning ichki psixologik konflikti koordinatalar o‘qida tasvirlab berilgan.