IMPROVING THE CLASSIFICATION OF FINANCIAL ASSETS ACCORDING TO THE ECONOMIC CONTENT - Kholmirzaev, Ulug‘bek Abdulazizovich; Ubaydullayev , Tohirjon Abdullajanovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Moliyaviy aktivlarning nazariy asoslaridan biri bu ularning to‘g‘ri tasniflanishidir. Chunki, aktivlarni to‘g‘ri tavsiflanishi hisob va tahlil ishlari uchun o‘ta muhim ahamiyatga ega.