UNDALMALARNING IFODALANISHI VA TARKIBI XUSUSIDA AYRIM MULOHAZALAR - Xatamova, Munisa Mamadulla qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada gap, uning o‘ziga xos jihatlari, sodda gaplar va murakkablashgan sodda gaplar ularni hosil qiluvchi birliklar, bu masalalar yuzasidan ayrim tilshunoslarning qarashlari, undalmalar, undalmalar xarakteristikasi, undalmalarning ifodalanishi va tarkibi xususida ayrim fikr va mulohazalar bildirib o‘tilgan.