ELEKTRON TA’LIM RESURSLARINING FANDA TUTGAN O‘RNI VA AHAMIYATI - Yusupova, Kamola Fozilxonovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada elektron resurslarni ta’limda qo‘llashdagi samaradorligi va darsni sifatidagi ahamiyati ko‘rsatib berilgan. O‘quv materialining elektron shaklda bo‘lishi, ya’ni matnli, grafikli, ovozli, animatsion materiallarni kompyuter ekranida ko‘rish, o‘rganish, o‘zgartirish kiritish va yozib olish yanada chuqurroq o‘rganishga imkon beradi.