FANLARARO ALOQALAR O‘QUVCHILAR FAOLLIGINI OSHIRISH OMILI SIFATIDA - Andaqulova, Farzona Xayrulla qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada Fanlararo aloqalar o‘quvchilar faolligini oshirish omili sifatida qo‘llaniladigan metodlar, muammo va yechimlar hamda takliflar tasvirlangan.